ProLine 4Pets hundbur

ProLine 4Pets hundbur billigt till din hund ✓ Mängder av säkra och robusta hundburar och transportburar ✓ Kvalitetsburar, bilgrindar, krocksäkra hundburar och bilselar ✓ Köp ProLine 4Pets hundbur billigt på nätet

 
Sidor: 1 2Nästa sidaSista sidan

Ben till hundbur 4pets Pro Box Lifter

Ben till hundbur 4pets Pro Box Lifter
Endast 699 kr

Praktiska ben som gör att du kan höja 4pets PRO-hundburar 7 cm så att de även passar i bilar med hög kant i bagageutrymmet.

Hundbur 4pets Pro 3 Large

Hundbur 4pets Pro 3 Large
Endast 6 000 kr

Pro crates är den senaste versionen av pro line-serien från schweiziska 4pets. Pro crates 3 large, hundbur är till för de riktigt stora hundarna. Buren väger 20 kg och kan lastas med upp till hela?:

Hundbur 4pets Pro 22 Large

Hundbur 4pets Pro 22 Large
Endast 8 750 kr

Pro är den senaste serien från 4pets. Pro 22 large, silver är en dubbelhundbur är två medelstora eller stora hundar. Den har en avtagbar mellanvägg i mitten. Den väger 30 kg och kan lastas med upp?:

Krockkudde Crashbag Pro 4

Krockkudde Crashbag Pro 4
Endast 961 kr

Krockkudde crashbag pro 4, är en kudde som fästs enkelt till baksidepanelen till 4pets pro 4 hundburen och ger extra skydd till din hund under resans gång.

Hundbur 4pets PRO 2 Large

Hundbur 4pets PRO 2 Large
Endast 5 199 kr

4pets PRO 2 är en unik hundbur för mellanstora hundar. Den hållbara och starka buren har godkänts i TÜV SÜD:s omfattande säkerhetstest.

Hundbur, 4pets, Pro Crates 1, Small

Hundbur, 4pets, Pro Crates 1, Small
Endast 4 530 kr

Pro är den senaste serien från 4pets. Pro 1 hundbur är till för små hundar. Buren väger 14 kg och kan lastas med upp till 17 kg. Hundburen har en stabil aluminiumram och är enkel att montera och?:

Hundbur 4pets Pro 3 Medium

Hundbur 4pets Pro 3 Medium
Endast 7 500 kr

pro är den senaste serien från 4pets. Pro 3 medium hundbur är till för medelstora men tunga och kraftiga hundar. Buren väger 20 kg och kan lastas med upp till hela 40 kg! hundburen har en stabil aluminiumram?:

Hundbur, 4pets, Pro Crates 2, Large

Hundbur, 4pets, Pro Crates 2, Large
Endast 5 250 kr

Pro crates 2 large hundbur är till för de riktigt stora hundarna. Buren väger 18 kg och kan lastas med upp till 35 kg. Hundburen har en stabil aluminiumram och är enkel att montera och lätt att använda,?:

Hundbur 4pets Pro 22 Medium

Hundbur 4pets Pro 22 Medium
Endast 8 500 kr

pro är den senaste serien från 4pets. Pro 22 medium, silver är en dubbelhundbur är två små eller medelstora hundar. Den har en avtagbar mellanvägg i mitten. Den väger 28 kg och kan lastas med upp?:

Hundbur 4pets Ecoline 1, Small

Hundbur 4pets Ecoline 1, Small
Endast 2 999 kr

Högkvalitativ hundbur för mindre hundar. Den robusta aluminiumburen är krocktestad (TÜV-testad) för att säkerställa din hunds säkerhet i bilen.

Hundbur, 4pets, Pro Crates 2, Medium

Hundbur, 4pets, Pro Crates 2, Medium
Endast 6 250 kr

Pro crates är den senaste versionen av pro line-serien från 4pets. Pro crates 2 medium hundbur är till för medelstora hundar. Buren väger 16 kg och kan lastas med upp till 30 kg. Hundburen har en?:

Krockkudde Crashbag Pro 1

Krockkudde Crashbag Pro 1
Endast 685 kr

Krockkudde crashbag pro 1, är en kudde som fästs enkelt till baksidepanelen till pro 1 hundburen och ger extra skydd till din hund under resans gång.

Scratchguard 4pets Pro

Scratchguard 4pets Pro
Endast 823 kr

Scratchguard 4pets pro skyddar din 4pets pro hundbur från repor. Mått 65 x 54 cm.

Hundbur 4pets Pro 4 Large

Hundbur 4pets Pro 4 Large
Endast 6 500 kr

Pro är den senaste serien från 4pets. Pro 4 large hundbur är buren som är designad till för de största och kraftigaste hundarna. Den är både lite djupare och bredare än de andra modellerna för?:

Krockkudde Crashbag Pro 3

Krockkudde Crashbag Pro 3
Endast 823 kr

Krockkudde crashbag pro 3, är en kudde som fästs enkelt till baksidepanelen till 4pets pro 3 hundburen och ger extra skydd till din hund under resans gång.

Hundbur 4pets Pro 4 Small

Hundbur 4pets Pro 4 Small
Endast 6 000 kr

Pro är den senaste serien från 4pets. Pro 4 small hundbur är till för de små, men kraftiga hundarna. Den är lite bredare än de andra modellerna för att även de välbyggda hundarna ska kunna rymmas.?:

Hundbur, 4pets, Pro Crates 3, Small,

Hundbur, 4pets, Pro Crates 3, Small,
Endast 5 625 kr

Pro crates 3 small hundbur är till för små men kraftiga hundar. Buren väger 17 kg och kan lastas med upp till 35 kg. Hundburen har en stabil aluminiumram och är enkel att montera och lätt att använda,?:

Hundbur 4pets Pro 4 Medium

Hundbur 4pets Pro 4 Medium
Endast 6 625 kr

Pro är den senaste serien från 4pets. Pro 4 medium hundbur är till för de mellanstora, men kraftiga hundarna. Den är lite bredare än de andra modellerna för att även de mer välbyggda hundarna?:

Sidor: 1 2next pagelast page
 

ProLine hundburar

ProLine hundburar är tillverkade i aluminium för att få en så kraftigt, säker och lätt bur som möjligt. Dessa hundburar skiljer sig lite i utseende mot Artfex, som har helt öppna burar med bara gallernät. Proline hundbur har hela sidopaneler upp till mer än halva höjden och ibland även en massiv bakpanel. Också Proline hundbur är krocktestad och finns i olika storlekar. Här räknas dessa storlekar också i small, medium och large, men de finns också med olika namn och utseende, där du själv kan välja din favorit. Till Proline hundburar finns det inte lika mycket tillbehör men du hittar dock en ramp för att din hund ska kunna gå upp till sin bur eller ett rivskydd, om den kan klara att hoppa in i baksätet där hundburen är placerad.