Hundgaller

Hundgaller till din hund ✓ Säkra, funktionella och robusta hundburar ✓ Hundgaller av hög kvalitet ✓ Du handlar Hundgaller hos Mekonomen

Universalgaller Hundgaller som passar i de flesta kombibilar. Ställbar på höjden. Håller både hund och bagage på plats. Spänns fast mellan tak och golv med breda sugkoppar. Enkel montering. Tillverkad av lackerade stålrör. Mått: bredd 96cm x höjd 76-110cm Produkttyp Hundgaller

Endast 249 kr
 

Relaterade produkter

Mim VarioBarrier Universalgaller (Medium)

Mim VarioBarrier Universalgaller (Medium)
Endast 1 795 kr

EgenskaperVarioBarrier är en säker lösning för att kunna lasta bagageluckan. Då kvaliteten och krocksäkerheten överstiger vad som gäller för originalnätet i bilar gör VarioBarrier till ett väldigt intressant alternativ. Gallerdelen har ställbar höjd och bredd samt att man med några enkla handgrepp kan bestämma på vilken höjd från golvet gallerdelen ska placeras. På så sätt täcker de tre storlekarna in nästan alla bilmodeller på marknaden under förutsättning att golvet är platt. Gallret fixeras med hjälp av krokar som fästs i bagageutrymmets lastöglor. Design och produktion sker i Sverige.AnvändningEtt lastgaller för de flesta bilar på marknaden.

Lastgaller

Lastgaller
Endast 2 152 kr

Ett lastgaller är ett perfekt tillbehör för den som vill kunna lasta hela bagaget fullt eller vill att hunden ska sitta lite tryggare i bagaget. Det här är ett robust galler som är särskilt anpassat för Peugeot, 307 2001-2008.

Lastgaller

Lastgaller
Endast 2 444 kr

Ett lastgaller är ett perfekt tillbehör för den som vill kunna lasta hela bagaget fullt eller vill att hunden ska sitta lite tryggare i bagaget. Det här är ett robust galler som är särskilt anpassat för Honda,

Lastgaller

Lastgaller
Endast 2 336 kr

Ett lastgaller är ett perfekt tillbehör för den som vill kunna lasta hela bagaget fullt eller vill att hunden ska sitta lite tryggare i bagaget. Det här är ett robust galler som är särskilt anpassat för Opel Astra 2004- kombi.

Lastgaller

Lastgaller
Endast 2 173 kr

Ett lastgaller är ett perfekt tillbehör för den som vill kunna lasta hela bagaget fullt eller vill att hunden ska sitta lite tryggare i bagaget. Det här är ett robust galler som är särskilt anpassat för Opel, Zafira 1999-2005.

Lastgaller

Lastgaller
Endast 2 227 kr

Ett lastgaller är ett perfekt tillbehör för den som vill kunna lasta hela bagaget fullt eller vill att hunden ska sitta lite tryggare i bagaget. Det här är ett robust galler som är särskilt anpassat för Ford, Mondeo 2007-.