Lastgaller till bilen

Lastgaller till bilen billigt till din hund 2020 ✓ Mängder av säkra och robusta hundburar och transportburar ✓ Bästa och billiga bilgrindar, krocksäkra hundburar och bilselar ✓ Köp Lastgaller till bilen billigt på nätet

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9Nästa sidaSista sidan

Lastgaller, BMW 5-serie Touring F11, Universal

Lastgaller, BMW 5-serie Touring F11, Universal
Endast 1 749 kr

Universal / Original insynsskydd kan inte användas när skyddsgaller är monterat Passar även bil som har tillvalet taklucka.

Lastgaller, Ford Focus, Ford Focus Kombi

Lastgaller, Ford Focus, Ford Focus Kombi
Endast 1 699 kr

Universal / Passar endast bilar med infästningshål i taket.

Lastgaller, Subaru Forester, Subaru Forester (Gen IV, SJ)

Lastgaller, Subaru Forester, Subaru Forester (Gen IV, SJ)
Endast 1 649 kr

Universal / Artfex modellspecifika skyddsgaller Skyddet av familjen och husdjuren när du reser i bilen ska vara överst på listan när det gäller att ange säkerhet i bilen . Om fordonet rullar eller kolliderar med ett annat fordon, ger ett modellanpassat skyddsgaller en säker fysisk barriär bakom baksätet, vilket förhindrar att gods som transporteras i bagageutrymmet på bilen och flyger framåt in i passagerarutrymmet och kan då orsaka allvarlig skada. Artfex modellanpassade skyddsgaller är noggrant utformade för att passa varje fordon och modell. Ett modellanpassats skyddsgaller installeras på några minuter utan speciella verktyg eller behov av att modifiera fordonet genom att borra eller liknande. Detta bidrar till att skydda det framtida värdet av din investering. Artfex skyddsgaller har en livstidsgaranti mot tillverkningsfel och produktfel under normala användningsförhållanden.

Lastgaller, Mazda CX 5

Lastgaller, Mazda CX 5
Endast 1 750 kr

Universal / Passar EJ nya CX 5 kaross KF 2017-

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9next pagelast page